Träning utomhus

Träning utomhus

Vill du träna utomhus i grupp till våren här i Nacka?

För 10:e året i rad så kör vi ett Boot Camp i Cirkusparken vid Rudsjövägen i Duvnäs Utskog. Inga förkunskaper krävs. Övningarna är enkla i början och tempot lågt. Intensiteten kommer succesivt öka med längre intervaller, tyngre vikter och jobbigare övningar. Men då är din kropp redo för detta och inga skador kommer. Har du däremot tränat regelbundet innan, kommer du få tyngre vikter mm från start, så att även du får en bra träningseffekt.

Under passet kommer vi använda oss av tex; Löpning, hopprep, armhävningar, vikter, kettlebells, medicinbollar, hantlar, gummiband, rep, battlerope, trx, intervaller, romerska ringar, plankan mm mm.

Vi tränar måndagar och torsdagar 18.30 - 19.30 med start i april. Vi kör i några veckor fram till och med juni och midsommar..

Kostnaden är 2.500 kr för 20 pass och 1.400 kr för 10 pass. Garanterad plats på varje pass. Drop-In för 180 kr i mån av plats. Kvitto med moms och självklart friskvårds berättigat. Anmälan via mail.

"Jag kan inte lova dig en drömkropp till sommaren, men jag kan lova en rolig, givande, effektiv och jobbig träning, för att du skall nå en bra bit till en stark, snygg, skadefri och smidig kropp."

Välkommen // Johan Lindqvist

//]]>